Tractaments

Periodòncia

Què és la periodòncia?

La periodòncia és l’àrea especialitzada en el tractament de les genives i de l’os al voltant de dents i implants.

Engloba els tractaments relatius a la inflamació i sagnat de la geniva (gingivitis) i la pèrdua d’os al voltant de dents (periodontitis) i implants (peri-implantitis). 
Sense un adequat tractament, pot causar complicacions que porten a una pèrdua progressiva de l’os que pot comportar la pèrdua de la dent o l’implant.

Aquestes malalties són infeccions produïdes per bacteris i el tractament anirà enfocat a eliminar els dipòsits bacterians presents en la boca, així com reduir els factors de risc que podan predisuposar la progressió de la malaltia.

La col·laboració del pacient és fonamental en l'èxit del tractament

L’èxit del tractament d’aquesta infecció periodontal està directament relacionat amb el nivell de col·laboració del propi individu i per a això és imprescindible que el pacient entengui quin és l’origen i el tractament de la seva infecció. Per això, a Laia Roig Clínica Dental, dediquem tot el temps necessari a explicar-te i ensenyar-te com mantenir uns hàbits d’higiene dental saludables. La informació als nostres pacients sobre el que succeeix en la seva boca els fa més receptius i compromesos amb el tractament, la qual cosa assegura uns resultats satisfactoris i duradors en el temps.

Amb la periodòncia també podem tractar defectes estètics de les genives com ara recessions o defectes de volum mitjançant tècniques de cirurgia plàstica periodontal (empelts de geniva). Per a això, serà indispensable un estudi individualitzat per a poder determinar el tipus de tècnica i material a utilitzar en cada cas.

Vine a veure'ns

Travessera de Dalt, 138, Local
08024 Barcelona

Play Video

Professionals en constant formació

Els nostres professionals són experts en les seves àrees i treballen per millorar cada dia.

Tractaments
personalitzats

Cada pacient és únic per això els nostres tractaments són personalitzats per a cada cas.

Finançament
a mida

Si ho necessites la nostra clínica disposa de finançament a mida per als teus tractaments.