Tractaments

Ortodòncia

Què és l'ortodòncia?

L’ortodòncia és la branca de l’odontologia que estudia ii corregeix la posició de les dents, així com les deformacions dels maxil.lars,, per a millorar la mossegada i redissenyar el somriure. A més de millorar l’estètica del somriure, contribueix a recuperar l’equilibri i millorar la funcionalitat de la mossegada.
Existeixen diversos tractaments d’ortodòncia en funció de l’afecció i de l’edat del pacient.

Quins tipus d'ortodòncia oferim en Laia Roig?

  • Ortopèdia maxil·lar: tractem les maloclusions en edats primerenques quan els maxil·lars encara estan en desenvolupament.
  • Ortodòncia convencional en nens i en adults: mitjançant brackets metàl·lics. Els brackets són un tipus d’ortodòncia fixa que col·locada en la superfície de les dents i amb ajuda d’un arc permet moure i alinear les dents.
  • Ortodòncia invisible: Es tracta d’un tractament compost per alineadors (fèrules) invisibles, amovibles i fets a mesura per a cada pacient, fabricats a partir d’un programari informàtic.

Ortodòncia invisible

En el nostre cas, treballem amb els sistemes més desenvolupats i que considerem que avui dia ens ofereixen les millors prestacions. Aquests sistemes ens permeten dissenyar de forma totalment personalitzada el teu tractament, a més podràs veure l’evolució i resultat final. L’ortodòncia invisible ens ofereix molts avantatges respecte a l’ortodòncia clàssica com són:

  • Els alineadors són transparents, la qual cosa els permet ser pràcticament imperceptibles. És una alternativa estètica molt adequada.
  • Els alineadors s’ajusten perfectament a la forma de la dent, cadascun es dissenya a mida de forma personalitzada.
  • No produeix molèsties ni ferides durant el temps que s’hagi de portar els alineadors o fèrules. Cada fèrula està dissenyada perquè el desplaçament es faci de manera progressiva i exercint la força en les zones precises.
  • Permet realitzar una higiene bucodental més precisa en ser possible retirar les fèrules. Igualment, la neteja de la fèrula és molt més còmoda.
  • Optimitza els temps de tractament en ser més eficaç amb els desplaçaments de les dents.
  • És una ortodòncia amovible, permet que s’extregui durant el menjar. Facilitant la ingesta i la higiene de la fèrula.

Vine a veure'ns

Travessera de Dalt, 138, Local
08024 Barcelona

Play Video

Professionals en constant formació

Els nostres professionals són experts en les seves àrees i treballen per millorar cada dia.

Tractaments
personalitzats

Cada pacient és únic per això els nostres tractaments són personalitzats per a cada cas.

Finançament
a mida

Si ho necessites la nostra clínica disposa de finançament a mida per als teus tractaments.