Tractaments

Odontopediatria

Què és l'odontopediatria?

L’odontopediatria és la branca de l’odontologia encarregada de tractar als nens. També s’encarrega de detectar possibles anomalies en la posició dels maxil·lars o dents per a remetre al ortodoncista en cas necessari.

Per a prevenir problemes en el futur, els nens han de començar a ser conscients de la cura de la seva boca, sense oblidar-nos que, encara que les dents temporals o de llet seran substituïts pels definitius, poden provocar danys en els definitius i problemes d’alineament i posició. Per això hem de fer un diagnòstic precoç i tractaments d’odontopediatria preventius per a evitar que el problema pugui arribar a afectar les dents permanents successors.

La importància d'una salut bucodental des de la infància

El tractament restaurador principalment engloba el tractament dels traumatismes, utilitzar segelladors, que consisteix en omplir lleument els solcs i fissures de les peces dentals sense eliminar material dental per a evitar possibles càries, i a tractar les càries produïdes i les seves conseqüències.

Les dents temporals (“de llet”) són importants per a la masticació, parla, fonació i entre altres funcions més també són importants per a mantenir la integritat de la longitud de l’arcada, és a dir, per a mantenir l’espai per a la sortida de la dent definitiva.

En Laia Roig Clínica Dental, comptem amb un equip especialitzat que aconseguirà que el més petits vulguin venir al dentista.

Vine a veure'ns

Travessera de Dalt, 138, Local
08024 Barcelona

Play Video

Professionals en constant formació

Els nostres professionals són experts en les seves àrees i treballen per millorar cada dia.

Tractaments
personalitzats

Cada pacient és únic per això els nostres tractaments són personalitzats per a cada cas.

Finançament
a mida

Si ho necessites la nostra clínica disposa de finançament a mida per als teus tractaments.