Tractaments

Implantologia

Què és la implantologia?

Una dent es pot perdre per diferents motius com ara traumatisme, infecció dental o malaltia periodontal entre altres. Un dels procediments que tenim per a reemplaçar les dents perdudes són els implants dentals.

Els implants dentals són petites estructures de titani que es col·loquen en l’os i fan la funció d’arrel dental. Damunt de l’implant dental es col·loca una corona que imita a la peça perduda, que pot ser de diferents materials i que és la que es veu externament.

Com realitzem la implantologia a Laia Roig Clínica Dental?

A la nostra clínica disposem de les últimes tecnologies i hem desenvolupat protocols que ens permeten reposar les teves dents perdudes en el menor temps possible.

No reemplaçar una peça dental té greus conseqüències que, depenent d’una gran varietat de factors, trigaran més o menys temps a manifestar-se, però que sempre acaben apareixent. Aquestes conseqüències poden anar des de les més evidents que són les estètiques, fins a complicacions més importants en la nostra boca com a pèrdua d’os, desplaçament de les dents més pròximes, major desgast de les nostres peces sanes a les quals fem treballar en excés, etc.
A Laia Roig Clínica Dental realitzarem un estudi individualitzat del teu cas per a poder oferir-te la solució que millor s’adapti a les teves necessitats.

Vine a veure'ns

Travessera de Dalt, 138, Local
08024 Barcelona

Play Video

Professionals en constant formació

Els nostres professionals són experts en les seves àrees i treballen per millorar cada dia.

Tractaments
personalitzats

Cada pacient és únic per això els nostres tractaments són personalitzats per a cada cas.

Finançament
a mida

Si ho necessites la nostra clínica disposa de finançament a mida per als teus tractaments.