Tractaments

Estètica dental

Què és l'estètica dental?

L’estètica dental s’ocupa de corregir problemes relacionats amb l’harmonia del somriure per a aconseguir els paràmetres desitjats: genives sanes i proporcionades, i dents alineades, blancs i saludables.
En Laia Roig Clínica Dental, comptem amb un equip especialitzat en diferents tècniques i tractaments d’estètica dental que, a través d’un estudi personalitzat del teu somriure, t’ajudaran a aconseguir el somriure perfecte per al teu rostre.

Emblanquiment o blanquejament dental

A vegades apareixen taques en les dents o aquests s’enfosqueixen, i volem tornar a recuperar la lluentor i color original. En aquests casos es recomana l’emblanquiment o blanquejament dental. Tractarem de conèixer les causes d’aquest enfosquiment per a poder establir uns protocols de tractament o altres.

L’emblanquiment dental consisteix en l’aplicació de gels blanquejadors composts per peròxid de carbamida o d’hidrogen, que alliberen oxigen i produeixen un efecte blanquejador. El nostre tractament en consulta utilitza tecnologia activada per llum per a obtenir un millor resultat, afavorint que el peròxid d’hidrogen sigui més efectiu aclarit les substàncies acolorides. El tractament es realitza en la clínica i està supervisat per un professional odontòleg.

En la clínica Laia Roig apostem per l’emblanquiment dental més innovador del mercat Es tracta de Philips Zoom WhiteSpeed, un tractament amb el qual aconseguim millorar fins a vuit tonalitats la nostra dentadura amb uns resultats i eficàcia superiors enfront d’altres emblanquiments professionals.

Carilles dentals

Les carilles dentals són unes làmines molt fines, que poden ser de porcellana o compòsit, que s’adhereixen a la cara visible de la dent i, l’objectiu de la qual és, principalment, millorar l’aspecte d’aquest. En aquest sentit, les carilles dentals no corregeixen defectes funcionals de la dent, sinó estètics, corregint defectes de grandària, color, forma o, fins i tot, de posició. Les carilles dentals es creen a mida per a cada pacient, amb l’objectiu que siguin el més naturals possible.

Vine a veure'ns

Travessera de Dalt, 138, Local
08024 Barcelona

Play Video

Professionals en constant formació

Els nostres professionals són experts en les seves àrees i treballen per millorar cada dia.

Tractaments
personalitzats

Cada pacient és únic per això els nostres tractaments són personalitzats per a cada cas.

Finançament
a mida

Si ho necessites la nostra clínica disposa de finançament a mida per als teus tractaments.