Tractaments

Endodòncia

En què consisteix el tractament d'Endodòncia?

L’endodòncia o tractament de conductes, consisteix a eliminar el nervi de la dent parcialment o íntegrament quan es troba danyat o infectat per càries profunda o traumatisme dental, amb aquest procediment s’aconsegueix l’eliminació dels bacteris dins del nervi i posteriorment es realitza un segellat de la cavitat pulpar amb un material inert. L’objectiu és salvar la dent i evitar l’extracció.

Es realitza en peces dentals fracturades o amb càries profundes que afecten el nervi de la dent la infecció de la qual és necessari tractar. Si la infecció del nervi passa desapercebuda amb el temps pot afectar l’os, sense que hi hagi hagut símptomes fins a un període de temps on el mal està molt avançat.

Reendodòncia o retractament de conductes

Reendodòncia o retractament de conductes és tornar a realitzar una endodòncia en una dent o queixal que ja han estat tractat prèviament amb aquest tractament. Es realitzarà quan s’han produït microfiltracions bacterianes dins dels conductes o quan l’endodòncia inicial no ha aconseguit un resultat satisfactori.

Vine a veure'ns

Travessera de Dalt, 138, Local
08024 Barcelona

Play Video

Professionals en constant formació

Els nostres professionals són experts en les seves àrees i treballen per millorar cada dia.

Tractaments
personalitzats

Cada pacient és únic per això els nostres tractaments són personalitzats per a cada cas.

Finançament
a mida

Si ho necessites la nostra clínica disposa de finançament a mida per als teus tractaments.