Tractaments

Cirurgia i patologia oral

Què és la Cirurgia i Patologia oral?

La Cirurgia Oral és l’especialitat quirúrgica que inclou el diagnòstic, cirurgia i tractaments relacionats d’un gran espectre de malalties, ferides i aspectes estètics dels maxil·lars, les dents i les estructures adjacents.

Entre els tractaments que més sovint realitzem a Laia Roig Clínica Dental estan les intervencions que es realitzen dins de la cavitat oral, incloent-hi l’extracció quirúrgica del queixals del seny així com d’altres dents, la cirurgia periapical per a resoldre infeccions, la reconstrucció de teixits durs mitjançant empelts ossis, etc.

Com es realitzen aquest tipus d'intervencions?

En general, aquest tipus de cirurgies es realitzen a la mateixa clínica dental i sota anestèsia local.

La Medicina Oral és l’especialitat que s’encarrega de diagnosticar i tractar les patologies primàries, que tenen origen a la boca, o secundàries, malalties que es manifesten en la boca i afecten estructures de la cavitat bucal o zones pròximes a aquesta. En algunes ocasions les malalties que afecten a tot l’organisme es poden manifestar en la cavitat bucal.

En uns certs casos, i segons la lesió que es manifesti, és necessari la realització d’una biòpsia i la seva posterior anàlisi anatomopatològica per a determinar quin serà el tractament a seguir, podent requerir una exèresi (extirpació) parcial o completa de la lesió en combinació amb tractaments farmacològics.

Vine a veure'ns

Travessera de Dalt, 138, Local
08024 Barcelona

Play Video

Professionals en constant formació

Els nostres professionals són experts en les seves àrees i treballen per millorar cada dia.

Tractaments
personalitzats

Cada pacient és únic per això els nostres tractaments són personalitzats per a cada cas.

Finançament
a mida

Si ho necessites la nostra clínica disposa de finançament a mida per als teus tractaments.