Som especialistes

Tractaments dentals

Tots els nostres tractaments estan realitzats per professionals especialistes en cada àmbit de l’odontologia que t’acompanyaran i guiaran en tot moment aportant-te seguretat i confiança amb un tracte pròxim.
El nostre equip està en constant formació i treballa amb les últimes tecnologies per a oferir-te tractaments de qualitat i adaptats a les teves necessitats.
La nostra prioritat és cuidar de tu i de la teva salut bucodental.

Periodòncia

La periodòncia és l'àrea especialitzada en el tractament de les genives i de l'os al voltant de dents i implants.

Implantologia

Els implants dentals són petites estructures de titani que es col·loquen en l'os i fan la funció d'arrel dental.

Cirurgia i patologia oral

La Cirurgia Oral és l'especialitat quirúrgica que inclou el diagnòstic, cirurgia i tractaments relacionats d'un gran espectre de malalties.

Ortodòncia

L'ortodòncia és la branca de l'odontologia que estudia i corregeix la posició de les dents, així com les deformacions dels maxil.lars.

Pròtesis i rehabilitació

Les pròtesis dentals inclouen aquells tractaments destinats a substituir peces dentals absents per a restablir la funció masticatòria.

Estètica dental

L'estètica dental s'ocupa de corregir problemes relacionats amb l'harmonia del somriure per a aconseguir els paràmetres desitjats: genives sanes i proporcionades, dents alineades, blanques i saludables.

Endodòncia

L'endodòncia o tractament de conductes, consisteix a eliminar el nervi de la dent parcialment o íntegrament quan es troba danyat o infectat per càries profunda o traumatisme dental.

Odontologia digital

Les tecnologies digitals han arribat a l'àmbit de l'odontologia i ens permeten realitzar millors diagnòstics, ser més precisos i eficaços i estalviar temps de butaca als nostres pacients.

Odontopediatria

L'estètica dental s'ocupa de corregir problemes relacionats amb l'harmonia del somriure per a aconseguir els paràmetres desitjats: genives sanes i proporcionades, i dents alineades, blancs i saludables.

Odontologia conservadora

Engloba aquells tractaments utilitzats per a conservar les dents naturals, mitjançant procediments restauradors destinats a reconstruir les dents danyades.

Vine a veure'ns

Travessera de Dalt, 138, Local
08024 Barcelona

Play Video

Professionals en constant formació

Els nostres professionals són experts en les seves àrees i treballen per millorar cada dia.

Tractaments
personalitzats

Cada pacient és únic per això els nostres tractaments són personalitzats per a cada cas.

Finançament
a mida

Si ho necessites la nostra clínica disposa de finançament a mida per als teus tractaments.